Algemeen

iPhone Reparatie Uden streeft ernaar kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren en 100% klanttevredenheid. Hierbij is betrouwbaarheid een belangrijke factor. iPhone Reparatie Uden respecteert de privacy van onze klanten. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving. In de volgende artikelen vindt u algemene informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan en waarvoor wij deze gebruiken.

Gebruik aanmeldingsgegevens

Om gebruik te kunnen maken van onze producten en diensten moet u een aanmeldingsprocedure doorlopen. Tijdens deze procedure wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen zoals naam, adres, woonplaats, postcode, e-mailadres en inlogcode van uw toestel. Deze gegevens worden alleen gebruikt in het kader van onze dienstverlening.

E-mailadres

Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw reparatieopdracht te kunnen afhandelen en voor eventuele klachtafhandeling. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen.

Beveiliging

iPhone Reparatie Uden besteedt vanwege de aard van de dienstverlening en het vertrouwen dat men in onze dienstverlening moet kunnen stellen, veel zorg aan de beveiliging van uw gegevens.

Toegang tot uw toestel

iPhone Reparatie Uden heeft gezien de aard van de dienstverlening toegang nodig tot het te onderzoeken / herstellen toestel. De toegangscode en/of wachtwoord hebben we nodig om toegang tot het toestel te krijgen om een diagnose te stellen en/of het toestel te repareren. Deze toegangscodes worden na de reparatie vernietigd en niet geregistreerd.

Ontvangers van gegevens

Uw gegevens die door iPhone Reparatie Uden worden gevraagd en gebruikt, zijn toegankelijk voor medewerkers van iPhone Reparatie Uden, die de gegevens nodig hebben bij de uitoefening van hun functie. Er zijn in beginsel geen externe partijen die de gegevens ontvangen. Op grond van een wettelijke verplichting of een geschil kan het incidenteel voorkomen dat de gegevens aan externe partijen ter beschikking moeten worden gesteld.

In het kader van een fusie of overname of van faillissement of surseance van betaling kan het nodig zijn dat derden toegang krijgen tot de gegevens of de gegevens ter beschikking krijgen gesteld.

Wijzigingen

Belangrijke wijzigingen in deze privacyverklaring worden op deze website bekend gemaakt.