Waterschade aan je iPhone, iPad, of Samsung Galaxy?

Een ongeluk zit in een klein hoekje: daar valt je geliefde iPhone, iPad of Samsung Galaxy in de wc; er gaat in alle gezelligheid een drankje overheen; of je bent vergeten je telefoon uit je broek te halen voordat je hem in de wasmachine stopte. Waterschades zijn veelvoorkomend.

Ons advies bij waterschade:

  • Zet het apparaat direct uit en probeer deze niet meer aan te zetten;
  • Het beste kan je je iPhone op een plek leggen met een goede luchtcirculatie zodat deze het beste kan drogen;
  • Maak zo snel mogelijk een afspraak met ons voor een waterschadebehandeling om verdere waterschade zoveel mogelijk te voorkomen.

Wij geven de iPhone, iPad of Samsung Galaxy een waterschadebehandeling zodat gevolgschade zoveel mogelijk wordt voorkomen. Daarna onderzoeken wij wat er eventueel nog gerepareerd moet worden. We repareren alleen na vooraf overleg, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En als het niet meer de kosten waard is, dan zeggen we dat ook.

Wacht niet te lang met waterschades!

Helaas komen er nog vaak schadegevallen binnen waarbij de klant te lang heeft gewacht. Het toestel werkte na eigen droogwerk namelijk nog prima, dus wat een geluk! Niet dus. In veel gevallen werkt je telefoon na contact met water inderdaad nog gewoon, maar het vocht is toch doorgedrongen. Dit gaat vervolgens roesten op de metalen onderdelen in het toestel, onder andere op het moederbord. Uiteindelijk kan dit voor kortsluiting zorgen met dan vaak kostbare problemen van dien.

Dus nogmaals ons dringend advies: het apparaat direct uitzetten, de iPhone op een plek leggen met een goede luchtcirculatie zodat deze het beste kan drogen, en zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Wij kunnen verdere gevolgschade zoveel mogelijk voor u voorkomen, en de al opgelopen schade vakkundig repareren.

Ben ik hiervoor verzekerd?

Waterschade valt vaak onder uw inboedel- of buiten-de-deur-verzekering. Voor de inboedelverzekering dient het ongelukje thuis, binnenshuis te zijn gebeurd. De buiten-de-deur-verzekering heeft een iets ruimere dekking. In ieder geval slim om even te informeren bij uw verzekeraar!

Vrijwaring:

We kunnen helaas geen garantie geven op reparaties in geval van waterschade. Dit in verband met de onvoorspelbaarheid van waterschades. Waterschades vallen ook niet onder onze No Cure, No Pay Policy.

Wat te doen bij waterschade?