Waterschade aan je iPhone, iPad, of Samsung Galaxy?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daar valt je geliefde iPhone, iPad of Samsung Galaxy in de wc. Of er gaat in alle gezelligheid een drankje overheen. Of je bent vergeten je telefoon uit je broek te halen voordat deze de wasmachine in ging. Waterschade is veelvoorkomend.

Ons advies bij waterschade:

– Zet het apparaat direct uit en probeer deze niet meer aan te zetten;
– Leg het apparaat in een afgesloten bak met droge rijst (vocht onttrekken);
– Maak zo snel mogelijk een afspraak met ons voor een behandeling tegen waterschade.

Wij geven de iPhone, iPad of Samsung Galaxy een waterschadebehandeling zodat gevolgschade zoveel mogelijk wordt voorkomen. Daarna onderzoeken wij wat er eventueel nog gerepareerd dient te worden. We repareren alleen na vooraf overleg, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wacht niet te lang met waterschades!

Helaas komen er nog vaak schadegevallen binnen waarbij de klant te lang heeft gewacht. Het toestel werkte na eigen droogwerk namelijk nog gewoon, dus wat een geluk! Niet dus. In veel gevallen werkt je telefoon na contact met water inderdaad nog gewoon, maar het vocht is toch doorgedrongen. Dit gaat vervolgens roesten op de metalen onderdelen in het toestel en op het moederbord. Uiteindelijk kan dit voor kortsluiting zorgen met dan vaak kostbare problemen.

Dus nogmaals ons dringend advies: het apparaat direct uitzetten, in een afgesloten bak met droge rijst leggen, en zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Wij kunnen verdere gevolgschade zoveel mogelijk voor u voorkomen, en de opgelopen schade vakkundig repareren.

Ben ik hiervoor verzekerd?

Waterschade valt vaak onder uw inboedelverzekering, of buiten-de-deur-verzekering. Voor de inboedelverzekering dient het ongelukje thuis, binnenshuis te zijn gebeurd. De buiten-de-deur-verzekering heeft een iets ruimere dekking. In ieder geval slim om even te informeren bij uw verzekeraar!

Vrijwaring:

We kunnen helaas geen garantie geven op reparaties in geval van waterschade. Dit in verband met de onvoorspelbaarheid. Waterschades vallen ook niet onder het No Cure, No Pay-beleid.